“El bon dolor” de Roger Rossell

En el marc del programa OFF del festival de fotografia analògica Revela-T, l’espai Projekteria [Art Gallery] inaugura el proper dissabte 21 d’abril a les 12h l’exposició “El bon dolor – Ritual d’auto-sacrifici en quatre actes” de Roger Rossell.

Durant anys, Rossell ha estat testimoni de l’“odissea” particular de l’artista hongaresa Pina Brutal en la seva relació amb el dolor. Per a vèncer la por al dolor físic va decidir acostar-s’hi i començar a experimentar, i poc a poc va anar pujant el nivell d’intensitat de l’experiència fent-ho al mateix temps a mode performatiu. Un treball cru però sensible que aborda la naturalesa del dolor auto-infligit, el propi cos ofert en sacrifici en benefici propi: un canvi del paradigma del dolor, no només per qui l’experimenta directament, també per qui l’observa.

Data: Del 21 d’abril al 15 de juny de 2018
Lloc: Projekteria [Art Gallery], C/ Ricart 19, 08004 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *