“Arbres singulars” d’Adriana Olsina

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper 20 de març a les 19h l’exposició “Arbres singulars” d’Adriana Olsina.

Aquest projecte fotogràfic té com objectiu principal contagiar l’entusiasme, la fascinació i l’interès que suscita la contemplació dels arbres singulars, i difondre al mateix temps la necessitat de conservar-los i protegir-los de qualsevol amenaça. La seva llarga vida expressa de forma clara que hi ha una sensibilitat conservacionista que ve de lluny. Els arbres singulars no deixen indiferent a ningú i generen arreu del món un gran pelegrinatge per a gaudir de la seva bellesa i espectacularitat. L’exposició pretén mostrar la bellesa i singularitat de diferents exemplars, cadascun amb la seva història i la seva peculiaritat.

Data: Del 20 de març al 26 d’abril de 2018
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *