“El signe d’un instant” de Martí Sala

La Sala Dalmau acull fins al 29 de març l’exposició “El signe d’un instant” de Martí Sala.

Format a Barcelona i Lieja, Martí Sala s’ha mantingut fidel a la fotografia clàssica: totes las obres que conformen aquesta exposició han estat realitzades amb càmera analògica, en blanc i negre i impreses en gelatina de plata, sempre amb tiratges curts. La mostra està composada per una trentena d’obres realitzades entre els anys 2015 i 2018.

“El signe d’un instant” es el títol genèric d’aquest conjunt de fotos, totes retrats. Martí Sala s’aproxima a aquesta temàtica des d’un punt de vista molt personal, ja que tot i que la seva aproximació tècnica es clàssica, la manera de plasmar-la es de gran modernitat, buscant no només la psicologia del retratat, si no també mirant de captar un detall que permet que hi hagi una història oculta darrera de cada obra.

L’artista s’ha de sentir captivat pel retrat. El físic o la personalitat poden ser el detonant que l’animin a portat endavant una sessió. En aquesta, el retratat no es un subjecte passiu, ja que les fotografies acostumen a estar vinculades a un entorn que marca la seva personalitat i que es fruit d’un intercanvi d’idees entre tos dos. A partir d’aquest moment, Martí Sala és el que pren el control i qui crea al personatge que reflecteixen les fotografies.

Data: Del 7 al 29 març de 2018
Lloc: Sala Dalmau, C/ Consell de Cent 349, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *