Cicle de conferències sobre processos fotogràfics del segle XIX

El Centre d’Art Contemporani Piramidón presenta un cicle de tres conferències sobre processos fotogràfics del segle XIX. El cicle constarà d’una conferència mensual durant els mesos de març, abril i maig. El preu de cada sessió és de 5€. Es prega confirmar assistència a l’adreça info@piramidon.com o per telèfon al 932780768.

17 de març: “El Retrat. El col·lodió humit”. Xerrada a càrrec de María de los Santos García Felguera, professora titular d’Història de l’art i de la fotografia a la UPF. Demostració de fotografia amb col·lodió humit a càrrec de Kati Riquelme, fotògrafa i artista resident a Piramidón.

14 d’abril: “Química i fotografia, processos argèntics”. Demostració teorico-pràctica a càrrec de Jesús Joglar, doctor en Química per la Universitat d’Oviedo i professor titular de Química orgànica a la Universitat de Barcelona.

5 de maig: “Restauració i conservació de suports fotogràfics”. Xerrada demostració a càrrec d’Esther Llorca, conservadora i restauradora de béns culturals.

Data: Diverses dates
Horari: A les 11h
Lloc: Centre d’Art Contemporani Piramidón, C/ Concili de Trento 313 – 16º, 08020 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *