Xerrada “Colors i sensacions a la fotografia”

Demà dijous 30 de novembre a les 19.30h Oliver Vegas donarà una xerrada amb el títol “Colors i sensacions a la fotografia” a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca.

Vegas, fotògraf conegut per capturar imatges fascinants arreu del món i també per ser un dels professionals amb més seguidors a Instagram del país, presentarà els aspectes més personals del seu treball: “cada país i cada lloc que visitem té un color, una olor, una sensació diferent que s’impregna en nosaltres i això és el què ens en duem de record. Tot això és el que intento transmetre a través de les meves fotografies, aconseguint que les persones puguin endur-se i sentir que són allà.”

Data: Dijous 30 de novembre de 2017
Horari: A les 19:30h
Lloc: Espai de fotografia Francesc Català-Roca, C/ Llança 21, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta