Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Darius Koehli. Inside Poblenou» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Darius Koehli. Inside Poblenou»

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona inaugura el dimecres 22 de novembre a les 19h l’exposició «Darius Koehli. Inside Poblenou».

La mostra recull un conjunt d’imatges sobre la transformació del barri del Poblenou realitzades entre els anys 2005 i 2017 pel fotògraf Darius Koehli. Les fotografies de Koehli documenten els canvis del Poblenou, des de l’aspecte urbanístic fins a la substitució d’un model productiu industrial per altre de tecnològic, passant per la transformació de les relacions socials.

L’exposició mostra una selecció de fotografies dels fons de l’AFB que ens condueix fins a les fotografies del Distrite 22@ de Koehli, en una cronologia que va des de 1872 fins a 2017.

Data: Del 23 de novembre de 2017 al 19 de maig de 2018
Lloc: Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Plaça Pons i Clerch 2 – 2ª planta, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta