Exposició “De l’ombra a la llum”

La Casa Elizalde acull del 21 de novembre al 22 de desembre l’exposició “De l’ombra a la llum”.

La mostra recull una sèrie de fotografies realitzades per les participants del taller “De l’ombra a la llum”, adreçat a dones que han patit violència masclista, i per Maria Espeus (Premi Nacional de Cultura 2017 de la Generalitat de Catalunya), qui ha apadrinat el projecte expositiu. El títol de la mostra reflecteix tant el que significa el procés fotogràfic com l’objectiu de les imatges; treure a la llum problemes que estan a l’ombra, visualitzant així aquesta xacra social.

Data: Del 21 de novembre al 22 de desembre de 2017
Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde, C/ València 302, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *