Xerrada sobre Bernd i Hilla Becher

El col·lectiu Photo Espai 30 obre el proper dijous 9 de novembre a les 19h un espai de debats oberts moderats per Josep Maria Garcia per compartir la trajectòria d’un fotògraf contemporani que ha estat referent per la seva obra creativa i artística.

La primera sessió està dedicada a la parella de fotògrafs Bernd i Hilla Becher. El 2004, els Becher van rebre el Premi Hasselblad, un dels més alts honors internacionals en fotografia. La cita del premi va qualificar a la parella “com uns dels artistes més influents del nostre temps” i va assenyalar que “la seva fotografia sistemàtica de l’arquitectura funcionalista, sovint organitzant les seves imatges en graelles, els va dur el reconeixement com a artistes conceptuals i fotògrafs”. La Fundació Hasselblad també va dir que, com a fundadors del que es va reconèixer com l’escola Becher, van influir en “generacions de fotògrafs i artistes documentals”.

Data: Dijous 9 de novembre de 2017
Horari: A les 19h
Lloc: Espai 30, C/ Hondures 28-30, 08027 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta