Documental «Koudelka: Shooting Holy Land»

El proper dimecres 13 de setembre a les 20h s’estrenarà a la Filmoteca de Catalunya el documental «Koudelka: Shooting Holy Land». La presentació del documental anirà a càrrec de Gilad Baram, director del film, i Manel Úbeda, fotògraf i professor.

El fotògraf txec Josef Koudelka va créixer darrere del Teló d’Acer i sempre va voler saber “què hi havia a l’altre costat”. Quaranta anys després de capturar les imatges icòniques de la invasió soviètica de Praga el 1968, el llegendari fotògraf de Magnum arriba a Israel i els territoris palestins. En veure per primera vegada el Mur de nou metres construït per Israel a Cisjordània, Koudelka queda profundament impressionat i emprèn un projecte fotogràfic de quatre anys a la regió.

«Koudelka: Shooting Holy Land» és una mirada única i íntima al procés creatiu de Josef Koudelka, un dels més grans mestres vius de la fotografia. El director israelià Gilad Baram segueix Koudelka en el seu viatge fotogràfic a través d’Israel i els territoris palestins, buscant l’esquívol moment en el qual sorgeix una fotografia.

Data: Dimecres 13 de setembre de 2017
Horari: A les 20h
Lloc: Filmoteca de Catalunya, Plaça Salvador Seguí 1–9, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament