Conferència “Turisme artificial. Fotografia estereoscòpica de viatges”

El proper dimecres 14 de juny el fotògraf i investigador especialitzat en refotografia Ricard Martínez donarà al Centre Cívic Convent de Sant Agustí una conferència que porta per títol “Turisme artificial. Fotografia estereoscòpica de viatges”.

La fotografia estereoscòpica va permetre registrar els records dels grans viatgers del s. XIX i dels primers turistes del s. XX. Però sobretot, va nodrir l’imaginari sobre paisatge exòtic que actualment hi ha rere les retines occidentals.

“Turisme artificial” és una experiència participativa. Una conferència en relleu que ofereix la oportunitat als assistents de participar en un viatge en el temps i a través d’un espai virtual. Es podran veure les imatges en relleu que van registrar els primers viatgers en un àgil format que va néixer poques hores abans que la pròpia fotografia.

El assistents s’endinsaran en aquest màgic gènere fotogràfic, gràcies a unes ulleres que els permetran gaudir de la percepció tridimensional d’aquestes petites joies estereoscòpiques.

Data: Dimecres 14 de juny de 2017
Horari: A les 19h
Lloc: Sala Noble del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *