Exposició “Premis LUX 2016”

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper dilluns 12 de juny a les 19:30h l’exposició “Premis LUX 2016”, organitzada per l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España).

Al certamen d’enguany s’hi han presentat 234 fotògrafs amb un total de 605 obres i 1666 fotografies en les diferents categories: Publicitat, Moda i bellesa, Bodegó, Industrial, Arquitectura i Interiorisme, Projecte personal, Retrat, Reportatge social, Reportatge documental, Paisatge i natura, a més a més de la categoria Júnior.

Els Premis LUX se celebren anualment des de 1993. Els fotògrafs professionals troben en aquest certamen un important aparador i reconeixement per a les seves creacions, gràcies al ressò que obtenen aquests guardons i a la difusió que assoleixen.

Data: Del 12 al 30 de juny de 2017
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *