«Essències» de Xavier Manrique

El Hotel Eurostars BCN Design 5* inaugura el proper dijous 23 de març a les 19.30h l’exposició «Essències» de Xavier Manrique.

«Essències» capta la bellesa, l’olor, el so i l’atmosfera del paisatge. De la màgia dels Pirineus a la pau del Delta de l’Ebre, les 21 obres que componen aquesta exposició transporten al visitant a llocs únics de Catalunya. Les imatges reflecteixen paisatges tradicionals i detalls de formes i textures minimalistes.

“La naturalesa és meravellosa i ens regala contínuament espectacles preciosos”, explica Manrique. Un dels seus ambients preferits són “els primers o últims rajos de llum, que proporcionen una calidesa especial” i les boires, que “confereixen a les imatges màgia i misteri”. L’artista tampoc s’oblida d’altres moments especials, com “l’esclat de la primavera, l’explosió de colors de la tardor o el blanc irreal de les nevades”.

Data: Del 15 de març al 24 de maig de 2017
Lloc: Hotel Eurostars BCN Design 5*, Passeig de Gràcia 29, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta