Conferència “Coneix l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya”

El proper dimecres 22 de març a les 19.30 h tindrà lloc a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca la conferència “Coneix l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya”, a càrrec de Berenguer Vidal, cap de l’AFCEC.

Ens endinsarem en la història i les peces més impressionants d’aquest arxiu amb un fons de 750.000 fotografies d’arreu del món, des de la dècada de 1860 fins a l’actualitat. Imatges amb una increïble varietat de temes (muntanya, excursionisme, patrimoni, art, arquitectura, esport, enginyeria, etnografia, vida política i social…). També alberga procediments prefotogràfics com llanternes màgiques i fotogràfics com col·lodions, nitrats de cel·lulosa, d’autocroms, així com còpies sobre paper a l’albúmina, cianotípies o processos pigmentaris, entre d’altres.

Data: Dimecres 22 de març de 2017
Horari: A les 19.30h
Lloc: Espai de fotografia Francesc Català-Roca, C/ Llança 21, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta