Exposició “Vides Diverses”

El Centre Cívic Barceloneta inaugura demà dijous 9 de febrer a les 18h l’exposició “Vides Diverses”, organitzada per ECOM, un moviment que aplega entitats de persones amb discapacitat física de Catalunya i Espanya.

La mostra “Vides Diverses”, que té com a comissaris Daniel Villanueva, Laia Serra i Maria José Moya, combina fotografies de mida gran i altres de format més reduït, i inclou la projecció del documental amb el mateix nom de la mostra. En les fotografies, com en l’audiovisual, persones amb discapacitat i experiència en vida independent de l’entitat s’han posat davant la càmera i mostren com viuen amb plena autonomia. Les imatges apropen la ciutadania al món de les persones amb discapacitat, pretenen que la societat en general i les persones amb discapacitat prenguin consciència que la discapacitat s’ha de vincular amb autonomia personal, vida independent, capacitat de decisió sobre la pròpia vida. Amb aquesta exposició, com amb el documental “Vides Diverses”, també s’apunten la diversitat i l’hetereogeneïtat com a elements clau per al desenvolupament social.

Data: Del 9 al 24 de febrer de 2017
Lloc: Centre Cívic Barceloneta, C/ Conreria 1-9, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *