Exposició “Mercabarna Enfoca”

El Centre Cívic Can Basté inaugura el proper dijous 9 de febrer a les 20h l’exposició dels treballs guanyadors del concurs “Mercabarna Enfoca” de fotoperiodisme i fotografia documental per a professionals i per a usuaris de la xarxa social Instagram.

L’exposició transporta a l’espectador a l’univers de sensacions del gran mercat majorista barceloní a través de la mirada dels 9 fotògrafs professionals: Luis Tato, Manu Mart, Ángela Silva, Marcelo Augelli, Alfons Rodríguez, Denisse García, Toni Mateu, Jesús G. Pastor i Rafa Pérez, i els 10 instagramers finalistes del concurs: Angélica Rodríguez, Sonia Troncoso, Albert Batlle, Ignasi Blanca, Xavier Mas, Nicolás Aznar, Mariona Anglada, Gerard Cabestany, Mireia Catalán i Felipe Campos.

Amb les seves imatges, els fotògrafs han posat el focus sobre les persones i la seva dura tasca, enaltint l’esforç i la professionalitat de la gent d’aquest gran Mercat. També queda palesa la multiculturalitat i l’activitat diària –i nocturna- d’una ciutat que mai no dorm per alimentar més de 10 milions de consumidors.

Data: Del 9 de febrer al 4 de març de 2017
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *