Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Natura interior» de Miguel Cabezas – Barcelona Photobloggers

«Natura interior» de Miguel Cabezas

La galeria il mondo inaugura el proper dijous 1 de desembre a les 19:30h la exposició «Natura interior» de Miguel Cabezas.

A «Natura interior», segona exposició de l’autor a la galeria, la naturalesa novament és el factor comú d’inspiració per a l’autor, però en aquesta ocasió ens convida a meditar mitjançant arbres, aigua, animals, boscos, neu… No amb una finalitat purament decorativa sinó per subministrar-nos un punt de suport a un pensament més profund, de reverència i amor cap a aquests paisatges.

Imatges plàcides per a ser contemplades a la manera en què s’obre un llibre de poesia i es llegeix i torna a llegir un bell poema.

La seva obra es desenvolupa majoritàriament en blanc i negre, amb senzillesa, obrint la porta a l’expressió de la intencionalitat creativa de l’autor, buscant l’estructura del paisatge, recreant-se en el plaer pur de la forma generant imatges assossegades, amb una estètica impol·luta i de refinada elegància.

Seria erroni preguntar-nos on estan fets els paisatges de la sèrie «Natura interior» com si fossin de localitzacions concretes, l’autor interioritza el captat i el transforma al seu estat d’ànim, reunint una sèrie que es plasma i transforma com es representa en la seva ment , per aquesta raó la seva obra pot tenir sovint un esperit oníric.

Podríem dir que més aviat són visions interiors on el vagar de la mirada de cada espectador li transportarà a aquest lloc utòpic que cadascú porta dins.

Data: De l’1 de desembre de 2016 al 28 de gener de 2017
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta