Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Xerrada amb Walter Astrada – Barcelona Photobloggers

Xerrada amb Walter Astrada

El fotoperiodista Walter Astrada donarà una xerrada el proper dimarts 25 d’octubre a les 19h en el centre cívic Pati Llimona.

Astrada va néixer a Buenos Aires al 1974. Va començar la seva carrera com a fotògraf de La Nació a l’Argentina. El 1999 va viatjar pel Brasil, Xile, Bolívia i Perú desenvolupant el seu projecte personal «La fe». També va fotografiar per l’Associated Press i France Press a països com Bolívia, Argentina, Paraguai i la República Dominicana. Posteriorment es va establir com a freelance per cobrir Uganda i l’Àfrica oriental.

En els anys següents va desenvolupar projectes personals a llarg termini. Al llarg de la seva carrera ha guanyat un munt de premis, entre ells tres World Press Photo.

Després de 19 anys captant guerres, malalties i injustícies socials, va tancar al maig de 2015 la porta de casa seva a Barcelona, ​​va pujar a una Royald Enfield anomenada Atenea, i va partir cap a l’est, direcció: volta al món.

Ell mateix ho explica: «los sueños están para ser realizados; si no se realizan, comienzan a descomponerse en nuestro interior transformándose en frustraciones».

Ara farà una aturada en el seu viatge per explicar-nos la seva feina actual, el seu viatge, el seus vincles amb la fotografia, experiències i sensacions.

Data: Dimarts 25 d’octubre de 2016
Horari: A les 19h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta