Convocatòria “Slideluck Barcelona X”

Una vegada més, Barcelona Photobloggers i el centre cívic Pati Llimona organitzen una nova edició, la desena, de Slideluck Barcelona, un esdeveniment que combina fotografia i gastronomia. En aquesta ocasió se celebrarà en el marc del festival Enfocats 2016, el proper 13 de maig.

Slideluck és una iniciativa que neix l’any 2000, a Estats Units, de la mà de Casey Kelbaugh, i s’ha dut a terme amb gran èxit a nivell mundial, en ciutats com Nova York, Berlín, São Paulo, Madrid, Londres, Bogotà i Milà.

Slideluck Barcelona

L’objectiu de Slideluck és que tothom gaudeixi al màxim del gust i la vista. Com? Primer amb una projecció de treballs fotogràfics de diferents autors, tant aficionats com a professionals, i a continuació, amb un sopar el menú del qual és imprevisible i variat ja que cada assistent aporta un plat per compartir amb la resta.

Slideluck Barcelona

Us animem al fet que ens envieu treballs fotogràfics. Busquem projectes que tinguin una clara unitat temàtica i conceptual, sense restriccions tant en la tècnica fotogràfica usada com en el tema triat. Volem veure bons treballs, però no heu de limitar-vos a una simple seqüència d’imatges; no tingueu por a experimentar amb la música i la narrativa. La nostra recomanació és que una projecció inclogui entre 15 i 40 imatges i no duri més de 5 minuts. Les projeccions poden incorporar petits fragments de vídeo, no obstant això, les fotografies hauran de ser les protagonistes.

Slideluck Barcelona

Com preparar una proposta?

Hi ha dues maneres de preparar un projecte: Si voleu podeu enviar-nos les fotografies i la música i nosaltres muntarem la projecció:

Per a això necessitem que ens prepareu les vostres imatges en format JPG, amb una mida mínima de 1024 × 768 píxels (millor si feu servir una resolució més gran, per exemple, 1080 píxels d’alçada). Poseu un nom als fitxers de cada fotografia de manera que puguem saber la seqüència (com ara nom_autor_01.jpg, nom_autor_02.jpg, …). També necessitarem un fitxer MP3 amb la banda sonora/música que voleu usar durant la projecció. Slideluck té la política de solament acceptar música lliure de drets d’autor, és a dir material que hagueu creat vosaltres o que estigui sota llicència Creative Commons. Podeu trobar música que compleix aquestes condicions a Free Music Archive o a la web de Creative Commons. No us oblideu d’incloure una primera imatge amb el títol del projecte (nom_autor_00.jpg), i un parell d’imatges al final amb les vostres dades de contacte i els crèdits de la música.

Si preferiu podeu preparar vosaltres el vídeo de la projecció:

Prepareu el vostre vídeo en format Quicktime MOV o en MP4, la mida ha de ser exactament 1920×1080, amb una taxa de refresc de 25 fps, i usar el còdec H264. El vídeo no ha de durar més de 5 minuts, ni ocupar més de 500 MB. Si us plau, assegureu-vos que la vostra projecció comença amb una diapositiva amb el títol del projecte i el nom de l’autor, i finalitza amb una diapositiva que inclogui la informació de contacte i els crèdits de la música usada.

Com enviar-nos una proposta?

1. Aneu a la pàgina de Slideluck Barcelona X a Submittable.

2. Si ja esteu registrats a Submittable, podeu iniciar una sessió clicant l’enllaç “If you already have a Submittable account, click here to sign in now”. En cas contrari, haureu de crear un compte omplint el formulari “Create Your User Account”.

3. A continuació, haureu d’omplir el formulari de la convocatòria amb les vostres dades personals i els del treball que voleu presentar, i seleccionar els fitxers que voleu enviar a l’apartat “Subir Archivos”. Per acabar, només heu de clicar el botó “Submit”.

La data límit per enviar els vostres treballs és el 25 d’abril. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb l’organització mitjançant un correu electrònic a barcelona@slideluck.com.

Si voleu estar al dia de totes las novetats d’aquest esdeveniment us aconsellem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.

Més informació a:

Slideluck Barcelona X