«The Avedon Lessons» d’Iris Martínez

L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca inaugura el proper divendres 8 d’abril a les 19.30 h l’exposició «The Avedon Lessons» d’Iris Martínez.

Iris MartínezEl projecte, que reuneix una sèrie de retrats d’estudiants de la Facultat de Belles Arts, té com a referent el treball “In the American West” de Richard Avedon. La reinterpretació de l’autora revisa certs aspectes tècnics com és l’ús de la càmera de gran format 4×5’, el blanc i negre, i l’ús del blanc com a element homogeneïtzador, així com d’altres aspectes conceptuals com ara la recerca de l’expressivitat fotogràfica a partir de les actituds corporals i la tensió de la mirada dels retratats.

Data: Del 8 d’abril al 6 de maig de 2016
Lloc: Espai de fotografia Francesc Català-Roca, C/ Llança 21, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta