Exposició «Cita amb Cuba»

En el marc del festival DOCfield>15, la galeria il mondo inaugura el proper divendres 12 de juny a les 19:30h l’exposició «Cita amb Cuba».

Raul Cañibano Ercilla, Leysis Quesada Vera i Arien Chang Castán ens ofereixen una perspectiva íntima de Cuba amb totes les seves complexitats, meravelles, lluites, humanitat, amor i sentit de la integritat. Allunyats de la política i de les notícies que apareixen als mitjans i lliures d’estereotips, aquests tres fotògrafs exploren tant la vida urbana com del camp, sense distingir entre espai públic i privat, tot mostrant un profund sentit de connexió i afecte per la gent i pels llocs retratats. Cadascun amb el seu estil particular, junts capturen la identitat nacional d’aquesta illa-nació.

Data: Del 12 de juny al 25 de juliol de 2015
Lloc: Associació fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta