«Armènia, 100 anys després» d’Andreu Fernández

El centre cívic Can Basté inaugura demà dissabte 6 de juny l’exposició «Armènia, 100 anys després» del fotògraf Andreu Fernández.

Andreu FernándezEl passat 24 d’abril es van complir cent anys del genocidi armeni, considerat la primera gran matança sistemàtica moderna, després de l’extermini dels hereros de Namíbia. De fet, és el segon cas més estudiat de la història després de l’holocaust jueu. Es calcula aproximadament en més d’un milió el nombre de víctimes d’aquest genocidi, que Turquia encara no ha reconegut. En canvi, tant les Nacions Unides com la Unió Europea reconeixen plenament la naturalesa genocida dels fets. Aquesta exposició pretén fer una aproximació a la memòria històrica d’aquells fets mitjançant alguns protagonistes de l’Armènia actual.

Data: Del 6 de juny al 31 de juliol de 2015
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta