«Istambul Visions» de Josep Maria Garcia i Joan Ramon Elias

L’Espai 30 inaugura el divendres 6 de febrer a les 19:30h l’exposició «Istambul Visions» de Josep Maria Garcia i Joan Ramon Elias.

«Istambul Visions» mostra dues maneres d’observar l’Antiga Constantinoble, navegant per les seves tranquil·les aigües del Bòsfor i passejant pels seus carrers i places.

Istanbul ha estat punt de confluència de la cultura universal, pas fonamental en la ruta de la seda, en els seus camins han escrit l’historia Bizancio, Constantino i Justiniano, Mehmet II Fati, a partir dels turcmans “selyúcides” es configurant els imperis dels Bizantins fins els Otomans, fins escriure l’historia dels nostres dies.

El viatge a Turquia et transporta en el temps i d’immediat et sens submergit en la caòtica ciutat de l’antiga Anatolia, et vas impregnant de les seves olors, el so dels minarets, els seus palaus, mesquites i mercats, en cada racó i en cada mirada, descobreixes una imatge i de mica en mica la ciutat en va seduint en el seu “Caos.

Data: Del 6 de febrer al 6 de març de 2015
Lloc: Espai 30 – Nau Ivanow, C/ Hondures 28-30, 08027 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta