Exposició “Traces”

Traces

La galeria Tagomago inaugura el proper dijous 8 de maig a les 19h “Traces”, una exposició que forma part de la programació del festival DOCfield>14, Fotografía documental Barcelona.

“Traces” és un projecte col·lectiu per experimentar la “deriva” i verificar la seva capacitat per documentar un espai urbà des de diferents perspectives amb una metodologia comuna, creant un mapa psicogeogràfic de Barcelona.

Seguint el concepte de “deriva” proposat pel filòsof Guy Debord, el 7 de desembre de 2013 set autors van fotografiar la ciutat guiats per la intuïció. El punt de partida de cada autor es va escollir per sorteig. En acabar el recorregut, aquest mateix dia cada fotògraf va lliurar 100 fotos perquè un altre autor, també triat per sorteig, realitzés una edició de 21 fotografies.

La paraula “trace”, en anglès, significa: trobar o descobrir alguna cosa per mitjà d’una recerca, descobrir l’origen d’alguna cosa en el temps, seguir una ruta, copiar o dibuixar un mapa i, al mateix temps, la indicació de l’existència d’alguna cosa en el temps (petjada o rastre).

La mostra reuneix els treballs dels fotògrafs Pedro Arroyo, Marcelo Aurelio, Olga Balibrea, Oscar Ciutat, Francisco Navamuel, Fran Simó y Ester Villaescusa.

Data: Del 8 de maig al 14 de juny de 2014
Lloc: Galería Tagomago, C/ Santa Teresa 6, 08012 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta