Exposició «La imatge de la setmana 2009-2013»

El proper dimecres 5 de març a les 19.30 h s’inaugura, dins el marc del festival Enfocats 2014 del Pati Llimona, l’exposició col·lectiva «La imatge de la setmana 2009-2013», una recull de fotografies del projecte participatiu «La imatge de la setmana» de Barcelona Photobloggers.

Albert Jodar

L’objectiu d’aquest projecte és destacar una fotografia publicada pels membres de la nostra comunitat al seus propis fotoblogs. No hi ha un jurat fix, el guanyador d’una setmana tria la imatge guanyadora de la setmana següent, i així es forma una cadena de guanyadors, democràtica i heterogènia.

L’exposició recull una selecció de les guanyadores i finalistes de les més de 200 setmanes que porta en marxa aquesta iniciativa. A la mostra es poden veure els treballs d’Albert Buzzi, Albert Jodar, Alberto Tallón, Benjamín Julve, Carles Porta, Cesc Giralt, David Gamiz, Ferran Jordà, Gerard Cadevall, Ignasi Mieza, Jan Puerta, Javier Martín, Jere Salonen, Jesús Joglar, Johnny Sánchez, Jordi Pinyol, Manel Bello, Marcelo Aurelio, Marta Vall i Ramon Pruneda.

Data: Del 5 al 31 de març de 2014
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta