«Índex d’identitat? El rostre, el retrat com a identitat» de Mario López

Entre el 6 al 28 de març, la sala d’exposicions del centre cultural Teresa Pàmies acollirà l’exposició «Índex d’identitat? El rostre, el retrat com a identitat» del fotògraf Mario López.

Un context per poder reflexionar sobre com la cara, el retrat i el desig d’identificació en la foto de carnet ens al·ludeix d’una manera directa. Un posat que et defineix davant la societat de la classificació, ignorant tot sobre la persona. Relació, reflex i identitat són les qüestions que recull aquest projecte. Sorprèn afirmar que el retrat ajuda a la identitat en el fet que abans de la fotografia, només s´usaven el nom, cognoms, dates i oficis per definir algú en els carnets.

Data: Del 6 al 28 de març de 2014
Lloc: Centre Cultural Teresa Pàmies, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta