Sant Jordi 2012

Com cada any, la nostra ciutat es convertirà el proper 23 d’abril en lloc de trobada per als amants dels llibres que busquin als seus autors favorits, desitjant aconseguir les seves signatures.

La gent de Kowasa us espera tant a la seva llibreria com a l’estand que instal·laran al número de 85 de Rambla Catalunya, on us oferiran tots els llibres amb un 10% de descompte. A més, aquest any comptaran amb la presència del fotògraf Lluís Bussé que estarà signant exemplars del seu llibre “Barcelona’s Multiverse” a partir de les 15:30h.

La gent de The Private Space us espera a la parada que instal·laran al número 18 de Passeig de Gràcia, on alguns dels autors que han treballat amb ells en aquest últim any signaran exemplars dels seus llibres. A les 12h i a les 19:30h, Paco Elvira signarà còpies del seu llibre “Un día de mayo”; a les 12:30h i a les 16:30h, Tina Bagué i Toru Morimoto faran el mateix amb el seu llibre “Japan”; i, finalment, a les 17h, Alfons Rodríguez signarà exemplars d'”Entre miradas”, el seu últim treball.

La gent de Standard Books us espera a la parada que tenen a la fira Arts Libris a l’Arts Santa Mònica, on alguns dels autors que han treballat amb ells en aquest últim any signaran exemplars dels seus llibres. A les 17h, Roger Guaus, Juan Diego Valera i Daniel S. Álvarez signaran còpies del llibre “PES”, i a les 18h, Albert Serra i Román Yñán faran el mateix amb el “Llibre Andergraun”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *