Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
“Fotobloguejant” de Barcelona Photobloggers – Barcelona Photobloggers

“Fotobloguejant” de Barcelona Photobloggers

El proper dijous 2 de juny a les 19 h Maremagnum obre les seves portes a l’exposició fotogràfica “Fotobloguejant”.

Aquesta nova exposició de Barcelona Photobloggers reuneix 65 fotografies, de 39 fotògrafs, guanyadores de “La imatge de la setmana” entre agost de 2009 i març de 2011.

“La imatge de la setmana” és un projecte participatiu que vam iniciar el 26 d’agost de 2009. L’objectiu és destacar la millor foto publicada entre els membres de la nostra comunitat cada setmana. Vam idear un sistema on no hi ha un jurat, de manera que el guanyador de la setmana actual tria la imatge de la setmana següent, i així es forma una cadena de guanyadors i fotos el més democràtica i heterogènia possible.

A més del reconeixement pel treball i la promoció del fotògraf en el procés de recerca i selecció, els membres de la nostra comunitat s’aproximen al treball de tots, a poc a poc, setmana a setmana. La selecció de les fotos és possible gràcies a un sistema d’agregació 2.0 que hem creat. Aquest sistema mostra les fotos que es publiquen en els fotoblogs que pertanyen a la nostra comunitat de manera automàtica en la secció “Fotobloguejant” del nostre web.

La muestra recull els treballs dels fotògrafs Albert Buzzi, Albert Jódar, Albert Perpinyà, Albert Such, Araceli Merino, Carles Serraima, Cesc Giralt "Patxiwan", Clea Teclea, David Gamiz, David’s photos, Enric Mestres Illamola, Enric Sirera, Ferran Jordà, Fran Simó, Francisco Sanchez, Guillermo Ruiz, Ignasi Mieza, Jan Puerta, Javier Martín, Joan Marc Carbo Arnau, Jordi Casanovas, La fiambrera, Lapsus, Latzucac, Laura Coma, Loupchante, Lucía Sánchez, Manuel Granados, Marc Fernández, Marcelo Aurelio, Martín Molinero, Montse Vilimelis, Núria Rodríguez, Pedro Ramon Garcia Jodar, Pere Prat, Rodrigo Gómez, Sergi Bernal, Ullfoll i Xavi Heredia.

Volem agrair a Maremagnum que, una vegada més, recolza les iniciatives artístiques més joves i contemporànies, , produint l’exposició i cedint el seu espai al col·lectiu Barcelona Photobloggers, amb el qual porta col·laborant des de fa quatre anys i amb el qual ha dut a terme quatre exposicions conjuntes.

També volem agrair al nostre amic i destacat fotògraf Paco Elvira per acceptar i triar la seva preferida d’entre les 65 fotos de l’exposició. La foto seleccionada és l’emblema de la mostra i, d’alguna manera, és “la foto de l’any”: “Barcelona” de Martín Molinero, guanyadora de la setmana 67.

Data: Del 2 de juny al 31 de juliol de 2011
Lloc: Maremagnum, Moll d’Espanya 5, 08039 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Nota de premsa per a descarregar

10 comentaris a ““Fotobloguejant” de Barcelona Photobloggers

  1. Llàstima, no podré assistir a la inauguració, segur que serà un èxit. Gràcies a BCN Photobloggers per la organització, ah! i un encert absolut la “foto de l’any”, enhorabona Martín.

    x.

  2. Qué buena pinta, ojala pueda pasarme!
    Es un buen ejemplo de mezclar el arte con la tecnología. Si estais interesados en este campo os recomidneo echarle un ojo a la convocatoria Arte y Vida de fundación teelfónica donde el arte y la tecnología se mezclan para crear vida virtual. http://budurl.com/h6u9

Els comentaris estan tancats.