Xerrada «Fotobloguejant»

Un dels objectius principals de Barcelona Photobloggers és el de promocionar el treball d’aficionats i professionals de la fotografia que utilitzen el format fotoblog. Però moltes vegades ens topem amb el desconeixement general sobre aquesta manera de mostrar fotografia a la xarxa.

Demà dimecres 28 d’abril a les 20h, dins les activitats programades en el marc del festival PICS, membres del nostre col·lectiu aportaran una mica de llum sobre aquest tema i parlaran dels fotoblogs com un estil expositiu on-line, un camí d’aprenentatge i un mitjà de comunicació social.

Data: Dimecres 28 d’abril de 2010
Horari: A les 20h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

3 comentarios en “Xerrada «Fotobloguejant»

Los comentarios están cerrados.