La imagen de la semana: «Complexity» de Joan Trujillo Tarradas

La imagen de la semana: “Complexity” de Joan Trujillo Tarradas
Complexity de Joan Trujillo Tarradas.

Las finalistas de esta semana son: Candice Japiassu: Diario, Oscar Ciutat: Jigsaw, Paco L. Giménez: Equilibrio, Pere Prat: Death Valley, Toni Tugues: Neuronas, Alex Caballero: Pterosaurios Pterodactiloideos, Ricardo Caballero: ¿?, Clea: Cara y Lluis Gerard: I’m Happy when it rains 4 .

Esta semana la elección la ha hecho Ferran Jordà, ganador de la semana anterior.

5 comentarios en “La imagen de la semana: «Complexity» de Joan Trujillo Tarradas

  1. Felicitats per la foto. Si be va estar dificil la selecció, encara mes ho ha estat elegir una d’entre les selecionades. D’aquesta em va agradar el tractament donat, la composició i el joc entre l’enfoc i el desenfoc.

    Tambè felicitar la resta de seleccionats pel bon nivell del seu treball, com d’algun que ha quedat fora, una mica a contracor, però em van demanar de seleccionar nomes 10 fotos.

  2. Gracies Ferran, ara que hi soc jo veig lo difícil que serà escollir una foto, de fet quan vaig començar el primer dia ja en vaig escollir alguna i despres m’en vaig adonar que una era de les teves finalistes! 🙂

Los comentarios están cerrados.