La imagen de la semana: «Barcelona, septiembre 12, 2009» de David Gamiz

DAVID-GAMIZ - Barcelona, septiembre 12, 2009
Barcelona, septiembre 12, 2009 de David Gamiz.

Las finalistas de esta semana son: Jordi BCN: Pentinada, UllFoll: Alaska, la última frontera, Pere Prat: A la platja, G. Bènard: Ritual dance, Nany: Labios rojos, Juan Marblaz: Festes Gràcia, Isidre Santacreu: Pilotos de competi, Xavi Heredia: Lent et grave, Yolanda: Gratant el cel.

Esta semana la elección la ha hecho Joan Safont, ganador de la semana anterior.

7 comentarios en “La imagen de la semana: «Barcelona, septiembre 12, 2009» de David Gamiz

 1. Ara de debó, on es la foto finalista? Jo nomes veig una imatge desenfocada, amb distraccions pels ulls, amb un teoric motiu principal donant l’esquena al reporter, a part que esta feta des d’una distancia on el fotograf no s’ha volgut involucrar (senyal de timidesa fotografica). On es el truc? S.R.

 2. Només vull comentar el post de «S.R.»
  En primer lloc, la major part de la gent que pengem fotos a Barcelona Photobloggers, no som professionals de la fotografía.
  El que per uns és un «trunyo» per altres pot ser una maravella. Per tant, respectem les opinions de tots.
  Per últim, quan es fa un comentari no es signa amb unes inicials anònimes (senyal de timidesa literaria).
  Si possessis un enllaç a la teva pàgina, potser tots podríem aprendre alguna cosa.

 3. Al SR???.
  Es curios que les opinións que volen fer quedar en ridícul al autor estiguin signades de forma anónima.. Cuan vaig creure que aquesta foto mereixia ser guardonada no va ser precís cap més interés que valorar els valors intrínsecs artístics , cromatics y técnics de la mateixa.
  Jo ja soc un xic gran i dedico ,plenament la meva activitat a la fotografia tan des del camp professional com docent i .. aquests tipus d’ opinións gratuites les crec fora de to , aqui i en qualsevol foro . Quan es creu en una afirmació i posicionament s’ ha de donar la cara i si no es així , millor esperar a tenir coneixements per opinar
  en consecuencia.
  Gràcies.

Los comentarios están cerrados.