Al Detall: Tercera exposició col·lectiva de Barcelona Photobloggers

al detall

El dia 16 d’abril a les 20:00 Maremagnum obre les seves portes a l’exposició fotogràfica Al Detall, la tercera exposició col·lectiva dels photobloggers de Barcelona, després de De la red a la pared I (2006) i De la red a la pared II (2008).

El comerç és part de la nostra activitat diària. L’intercanvi de béns ha pres moltes formes des del principi de la història. Des de fa temps dos models de comerç minoristes coexisteixen en les nostres vides, el comerç de barri i els centres comercials. La relació entre ambdós models arreu del món és el tema d’aquesta exposició.

La mostra ha estat organitzada íntegrament a través d’internet per Barcelona Photobloggers i Maremagnum. L’exposició es composa de 72 fotografies de 22 membres del col·lectiu ubicades en diferents espais de Maremagnum.

Amadeu Muriá, Araceli Merino, Carlos Lorenzo, Baldiri, Ferrán Jorda, Fran Simó, Francesc Balagué, Francesc Giralt Vilella, Irena Volkova, Joan Gamell Farré, Joan Marc Carbo Arnau, Jordi Bertran, José-Ángel Sáez-Díez G., Lia Naim, Lluís Gerard, Magda Berengue, Marcelo Aurelio, Mario Comas, Nuria Rodríguez, Ruben Ambrona Sibera, Sebastian Yepes i Toni Tugues ens mostren la seva visió i interpretació personal del comerç arreu del món.

Data: Del 16 d’abril al 16 de juny de 2009
Horari: De 10h a 22h (diumenges inclosos)
Inauguració: 16 d’abril a les 20h
Lloc: Maremagnum, Moll d’Espanya 5, 08039 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

nota de premsa

21 comentaris a “Al Detall: Tercera exposició col·lectiva de Barcelona Photobloggers

  1. Siento no haber podido venir. Demasiadas obligaciones.. esta semana próxima me pasaré por la mañana y disfrutaré de la exposición con calma.

    Espero que la inauguración haya sido exitosa.
    Saludos a tutti! : )

Els comentaris estan tancats.