Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Felicitacions a tothom! – Barcelona Photobloggers

Felicitacions a tothom!

Inauguració Sala Ciutat: Barcelona Photobloggers i l'Alcalde de Barcelona Jordi Hereu i Boher

Avui hem rebut les felicitacions de l’Alcalde de Barcelona Jordi Hereu i Boher per la nostra participació a l’exposició “Les Barcelones de Barcelona. Mirades sobre la ciutat”, on es pot veure un passi de fotografies d’alguns membres del nostre col·lectiu.

L’equip de Barcelona Photobloggers vol fer arribar aquesta felicitació de l’Alcalde a tots els membres que sempre ens recolzen i als organitzadors de l’exposició que van confiar en nosaltres.

Inauguració Sala Ciutat

En la inauguració ens hem trobat: Quim (qui ha fet possible aquestes fotos), Maribel, Irena, Isabel, Sergi, Alfonso, Marcelo, Oscar i Fran. En un acte molt senzill però emotiu que obre un espai més de participació ciutadana.

Entre tots hem aconseguit aquest any exposicions i activitats que no fan més que reforçar la importància del moviment cultural al web i la feina col·laborativa a la xarxa.

Podeu veure més fotos de la inauguració aquí.

12 comentaris a “Felicitacions a tothom!

  1. Otro salto más hacia el pleno reconocmiento de este enriquecedor colectivo. Gracias por vuestro trabajo. Gracias por hacerlo posible. Hoy iré por la sala.

    Un saludo afectuoso

    Valery

Els comentaris estan tancats.