Exposició «Les Barcelones de Barcelona»

La nova Sala Ciutat s’estrena el proper dilluns 20 d’octubre a les 16:30h amb l’exposició «Les Barcelones de Barcelona»; s’ha volgut establir el seu punt de partida amb diferents visions de la ciutat en un to amè i participatiu. Fotògrafs i artistes, escriptors i cineastes, i també els mateixos ciutadans i ciutadanes proposen un collage d’imatges diverses sobre la nostra ciutat, la qual esdevé protagonista a través de les fotografies, vídeos, llibres, pel·lícules i objectes que componen aquesta primera mostra.

Barcelona Photobloggers participa en aquesta exposició col·lectiva amb un passi de fotografies d’alguns dels seus membres.

Data: Del 20 d’octubre al 31 de desembre de 2008
Lloc: Sala Ciutat, C/ Ciutat 2, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

18 comentarios en “Exposició «Les Barcelones de Barcelona»

Los comentarios están cerrados.