Exposició “De la xarxa a la paret II”

De la red a la pared IIBarcelona Photobloggers surt de nou del món online per a presentar la seva segona exposició col·lectiva sota el títol “De la xarxa a la paret II” el 17 de gener a les 20.30 hores. Un total de 34 fotobloguers de l’àrea de Barcelona exposaran les seves fotografies a la galeria Fotonauta fins el 8 de febrer.

La iniciativa ha seguit la filosofia participativa d’internet, el que ha permès a cada autor seleccionar les fotografies a exposar. Tot el treball d’organització, coordinació i impressió de fotografies s’ha realitzat també a través de la xarxa.

Les fotografies es posaran a subhasta els dies que duri l’exposició, totes amb un preu de sortida de 20 € cadascuna.

Els participants són: bcnmon, Candice Japiassu, Imágenes a través de mi mirada, Martin Gallego, Safaris Urbans, albertsuch, Ayer fue miércoles, baldiri, Barcelona Daily Photo, capturas, Day 2 Day Captivations, Desenfocado, en la recamara, erika svensson, fotoblog Juanma, fotototi, fotòxic, historyrecord, Imatges, intraferences, Jasdg, JoanMarc eCau, Jordi Bertran, justPictures, lluisgerard.com, Loles, mikelsolitario, Muros hablados, nitifixis, Nocturama, Opción Barcelona, procsilas, Recuerdos, Visualpanic.

Data: Del 17 de gener al 8 de febrer de 2008
Lloc: Galeria Fotonauta, C/ Vic 15, 08006 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Nota de premsa i flyer de l’exposició

100 comentaris a “Exposició “De la xarxa a la paret II”

  1. Retroenllaç: Photobloggers de BCN
  2. Retroenllaç: meneame.net

Els comentaris estan tancats.