Exposició «Mart-Terra, anatomia comparada»

Durant els últims anys, la NASA i l’Agència Espacial Europea han tingut com a objectiu preferent el planeta Mart. Diverses missions han aconseguit imatges espectaculars, algunes des de la mateixa superfície del planeta, i gràcies a elles hem pogut conèixer millor el nostre veí del Sistema Solar. Aquestes imatges ens mostren un planeta rocós i desèrtic, però també ens revelen que en el passat Mart va ser molt similar a la Terra, amb aigua a la superfície.

A través de maquetes a escala, fotografies impressionants i peces reals, aquesta exposició permetrà conèixer Mart i comparar-lo amb la seva companya a l’espai: la Terra.

Data: Del 22 de desembre de 2006 al 30 de març de 2007

Lloc: CosmoCaixa Barcelona, C/ Teodor Roviralta 47-51, 08022 Barcelona (mapa)

Preu: Pagament (preu inclòs a l’entrada al museu)