«Cementiris d’ultramar» de Pilar Aymerich

El Museu d’Història de Catalunya acull fins el 3 de desembre l’exposició «Cementiris d’ultramar» de la fotògrafa Pilar Aymerich, una mostra que segueix els passos dels catalans que van fer les amèriques amb unes 80 fotografies dels cementiris de Montjuïc (Barcelona), Colón (Havana), Central i del Buceo (Montevideo) i La Recoleta (Buenos Aires) com a protagonistes. És una exposició feta amb curiositat, per descobrir, per recordar les petjades que van deixar els nostres avantpassats i per conèixer una mica més l’Amèrica Llatina i un bocí del nostre passat.

Data: Del 21 de setembre fins el 3 de desembre de 2006

Lloc: Museu d’Història de Catalunya, Pl. Pau Vila 3, 08003 Barcelona (mapa)

Preu: Pagament

4 comentarios en “«Cementiris d’ultramar» de Pilar Aymerich

  1. Amb motiu de l’exposició de Pilar Aymerich, els actors Carme Sansa i Lluís Soler llegiran poemes sobre la mort, la nit de «tots sants» (el 31/10/06) a partir de les 20 h, al Museu d’Història de Catalunya

  2. hola!! sóc una estudiant i estic fent un treball de recerca sobre la dona i el món de la fotografia. magradaria si pot ser, que em poguéssiu enviar informació de qualsevol cosa relacionada amb la dona i la fotografia. Gràcies!!

  3. Em sembla molt bé l’exposició, però existeix a Catalunya una recopilació de tots els cementiris del nostre país a la qual ningú fa cas i he de dir que és un treball ingent que desenvolupen dues persones solament, amb tot el que això representa. Podria fer-se una enciclopèdia d’aquest treball.

Los comentarios están cerrados.