La volta al món amb Loliplanet

Quantes vegades hem pensat en fer les maletes i enviar la feina a la merda ? Quantes vegades hem somiat amb viatjar pel món i conèixer noves cultures ? Què ens impedeix deixar-ho tot i llençar-nos a l’aventura ? Què ens costaria fer-ho ? D’entrada, molt diners. A més, hi ha la família, per alguns la maleïda hipoteca i moltes coses més. Al final, la realitat s’acaba imposant i tot queda en un bonic somni.

En Pep Selfa i la Cris Gros, una parella de Barcelona, estan fent en aquests moments el que molts voldríem fer: viure el moment sense mirar enrere. Ja fa més d’un any que ens relaten la seva particular volta al món al seu blog, que porta el nom de Loliplanet, una simpàtica referència a les populars guies de viatges.

De moment, ja han visitat Nova York, Canadà, Guatemala, Hondures, Nicaragua, Costa Rica, Perú, Bolívia, Xile, Argentina, Paraguay, Uruguay, Brasil, Tibet, Xina, Laos i Vietnam, i ara són a Cambodja.

Cada dia actualitzen el blog amb informació i fotografies dels llocs per on passen amb l’ajuda d’un ordinador portàtil. A més dels relats diaris, hi ha seccions molt interessants dedicades a recomanar allotjaments i restaurants barats, i llocs imprescindibles per visitar a cada país, i una molt curiosa on podem veure fotografies de matrícules de cotxe dels països visitats.

Abans de tornar a Barcelona, la intenció d’en Pep i la Cris és continuar fent ràbia a la resta dels mortals visitant uns quants països asiàtics més. L’últim destí serà l’Índia. Gràcies a Loliplanet, els podrem seguir de prop.

13 comentarios en “La volta al món amb Loliplanet

  1. Certament interessant, acabo de fer-hi una ullada… quins records de Cambodja! La meva gran pregunta és: i de què recoi viuen, mentrestant? Són hereus d’un multimilionari, tenen sponsors o treballen de fregaplats per allí on passen? Si em diuen el secret, jo també m’ho plantejaria, això de plantar-ho tot 😉

  2. Sembla ser que a alguns països tenen l’allotjament gratis gràcies a amics i coneguts. Tot i així, encara es necessita tenir una mica de pasta estalviada per poder fer el que han fet.

  3. Això no és enveja, això és una sensació «d’impotència» de tot allò que sempre hem volgut fer i del que no ens atrevim. Tot és sol·lucionable i en ocasions més fàcil del que ens pensem, però estem inmersos en la societat amb els pros i contres que comporta. Malgrat jo no em pugui queixar, la meva expressió no és enveja, sinó admiració.

    La meva més cordial enhorabona als companys de «loliplanet».

  4. Web muy interesante!!! Primero una envidia muy sana de lo que están haciendo y después que tienen unas fotos preciosas!
    Web muy recomendable para ver fantásticas fotos y hacerte una idea de estos países tan exóticos (al menos para mí)

  5. Hola, me llamo Josep y os quiero pedir por favor que me ayudeis a decidirme. En verano tengo pensado hacer EEUU de costa a costa, pero no tengo claro si hacer un viaje organizado o por contra ir por libre. Me gustaris ir por libre pero no se si esrecomendable. De momento somos cuatro que pueden ser ocho. Si es organizado ya sé como hacerlo, pero por libre no. Que me aconsejais? Os doy gracias de antemano por la ayuda y deciros que lo que habeis hecho es de gente con dos cojones. Felicidades.

Los comentarios están cerrados.