voltaalmon.com, el relat d’un viatge

Tot va començar ara fa gairebé dos anys, una tarda qualsevol fent unes braves a un bar de Barcelona. En Jordi Corominas i l’Anna Jubero van començar a fer volar la imaginació: Per què no fem unes vacances més llargues aquest estiu? Per què no marxem uns mesos a l’Índia? Per què no fem el viatge dels nostres somnis? … I si fem la volta al món? Per què no? No són els primers en plantejar-s’ho i, segurament, no seran els últims. Ja fa un temps vam parlar d’una altra parella de Barcelona que un bon dia va decidir aparcar temporalment la vida a la ciutat per a recórrer el món.

Ja fa més uns mesos que en Jordi i l’Anna ens relaten la seva particular volta al món al seu blog, que porta el nom de Volta al món. Cada dia l’actualitzen amb informació i fotografies dels llocs per on passen amb l’ajuda d’un ordinador portàtil.

De moment, ja han visitat l’Argentina, Brasil, Perú i Bolívia. Ara mateix es troben de nou a l’Argentina en direcció cap a Santiago de Xile. Des de Santiago volaran cap al nord de Nova Zelanda i creuaran el país a dalt d’una furgo. Seguidament aniran de vacances a les paradisíaques Fiji. Els últims dies a Oceania els passaran a Sydney, on aniran a l’òpera i prepararan la següent etapa del viatge: l’Àsia. Després d’una breu estada a Singapur saltaran al Vietnam, visitaran Halong Bay, faran trekkings per Sapa i seguiran el recorregut pel sud-est asiàtic cap a Laos. Després de visitar Cambodja, Thailandia i passar uns dies a les platges de Pukhet intentaran anar a Birmània. Si no poden aniran a Malàsia. Tornaran a Singapur 3 mesos després d’haver-hi arribat i d’allà volaran cap a la Índia, on passaran uns mesos. Finalment acabaran visitant el Tibet i Nepal, on faran nit al camp base de l’Everest abans de tornar a Catalunya.

Des de aquí els desitgem molta sort en la seva aventura. Els seguirem de prop!

2 comentarios en “voltaalmon.com, el relat d’un viatge

Los comentarios están cerrados.