Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Llimonades 2011 – Barcelona Photobloggers

Llimonades 2011

Un any més, el centre cívic Pati Llimona convida a tothom que vulgui a participar del Llimonades, un conjunt d’activitats per gaudir de propostes culturals a l’aire lliure a les places i patis del Barri Gòtic. De l’1 al 22 de juliol trobareu un munt de propostes, de les que destaquem les relacionades amb el món de la fotografia:

Divendres 8 de juliol de 2011

De 17.30 a 21.30 h. Taller de fotografia d’arquitectura al Gòtic, a càrrec de Felipe Garibello
Recórrer al barri Gòtic i zones veïnes antigues, caminant, descobrint racons i coneixent una mica d’història a través de la fotografia. Els participants es concentraran en edificis i construccions històriques, especialment les romàniques i modernistes. L’horari proposat té objectiu doble: primer, poder gaudir del recorregut sense altes hores de calor, i segon, poder realitzar fotografies amb barreja de llum de dia i llum artificial, obtenint resultats més interessants.

Dissabte 9 de juliol de 2011

21.30 h. Projecció dels treballs fotogràfics: PICS al Pati Llimona 2011
Recull de les fotos fetes pels alumnes dels tallers: Trencant el clixé i Fotografia creativa inclosos en el programa del PICS, projecte d’imatge contemporània i social.

22 h. Slideluck Potshow Barcelona V, a la plaça Sant Miquel
Mostra dels projectes fotogràfics seleccionats en la edició d’enguany d’aquest activitat de difusió de la fotografia que es realitza, des de l’any 2000, a diferents ciutats del món.

Dijous 14 i dijous 21 de juliol de 2011

De 19.30 a 23.30 h. Passejada fotogràfica nocturna d’estiu, a càrrec de Juan de Dios Pérez
Aquest seminari fotogràfic té un caràcter pràctic però, sobretot, lúdic i estiuenc. Durant quatre hores els participants sortiran a fer fotografies nocturnes i treballaran diversos aspectes relacionats amb el paisatge urbà en el moment del crepuscle i diverses intensitats de llums que ens facilita la ciutat. Gaudiran de les nits de la ciutat d’una manera diferent. L’objectiu és passar una bona estona fotogràfica amb un grup de gent amb qui es treballaran conceptes relacionats amb la fotografia nocturna. La passejada ens conduirà per diferents indrets del barri Gòtic fins a la platja de la Barceloneta.