Presentació del llibre «Photography Bound. Reimagining Photobooks and Self-publishing»

El proper dimecres 31 de maig a les 17:30h tindrà lloc a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles la presentació del llibre «Photography Bound. Reimagining Photobooks and Self-publishing».

L’artista Adrià Julià parlarà del llibre sobre fotollibres que acaba de publicar i que és, en si mateix, una biblioteca portàtil on cada llibre és seleccionat per les veus més eclèctiques i vibrants que treballen en aquest camp. El resultat és un manifest compromès de manera radical i íntima amb la fotografia i l’edició. El llibre dona continuïtat a la conferència de tres dies organitzada per Adrià Julià i Antonio Cataldo l’any 2020 a la Facultat de Belles Arts, Música i Disseny de la Universitat de Bergen i Fotogalleriet, Oslo. La conferència va trobar un terreny comú però fràgil enmig d’una crisi sanitària mundial. A partir d’aquí va aconseguir catapultar el debat i explorar en profunditat la necessitat d’imprimir i publicar fotollibres. Cada una de les vint-i-sis contribucions revela una relació única amb els fotollibres i les publicacions. En conjunt són un detonant de reivindicacions socials, polítiques i culturals. Aquest llibre fa una crida col·lectiva a l’acció (o accions) i demana a cada lector que reimagini cap a on ha d’anar la fotografia.

Data: Dimecres 31 de maig de 2023
Horari: A les 17:30h
Lloc: 6a planta de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta