Presentació del llibre «Ornithographies»

El proper dimecres 14 de desembre a les 18.30h tindrà lloc a l’espai Oryx la presentació del llibre «Ornithographies» de Xavi Bou.

Aquest llibre reuneix una selecció d’imatges dels últims set anys del projecte «Ornitographies» de l’autor. El treball sorgeix d’un interès per capturar moments desapercebuts i qüestionar els límits de la percepció humana.

«Ornithographies» se centra en els ocells, revelant en un sol lapse de temps, les formes que generen en volar, fent visible l’invisible. El resultat, presentat en un format de llibre únic, és un equilibri entre art i ciència; un projecte de divulgació des de la naturalesa i un exercici de poesia visual, però, sobretot, una invitació a percebre el món amb els mateixos ulls curiosos dels nens que vam ser.

Data: Dimecres 14 de desembre de 2022
Horari: A les 18.30 h
Lloc: Oryx, C/ Balmes 71, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta