5a Biennal de Fotografia de Sant Cugat del Vallès

L’Associació Fotogràfica de Sant Cugat del Vallès – Qgat Foto organitza del 15 de desembre de 2022 al 28 de gener de 2023 la 5a edició de la Biennal de Fotografia, amb la participació de Ferran Molinas, Manel Simón, Vanessa Miralles, Quim Llop, Cristina García, Agustí Fernández, Llorenç Pié, Jordi Camí, Jordi Carreras i Josep María García.

E=mc2 és potser l’equació més famosa del món. L’any 1946 va ser portada de la revista Times juntament amb el retrat d’Albert Einstein. Aquest fórmula, elegant i senzilla, serveix per descriure aquesta 5a Biennal, ja que llum, energia i matèria són paraules que també tenen a veure amb l’univers fotogràfic.

Els fotògrafs i fotògrafes, a partir de la matèria de la que s’envolten i utilitzant la llum, poden generar imatges i explicar històries que comporten una gran quantitat d’energia creativa. Desafiant les lleis de la física, aquesta matèria i energia es converteix en força destinada a canviar les idees de l’espectador, així com a transformar la seva percepció de les coses. Una vegada més, Sant Cugat del Vallès, a través de la Biennal, esdevé un referent en el panorama de la fotografia d’autor.

Les propostes d’aquesta Biennal es podran trobar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura (a partir del 15 de desembre), l’Ateneu Santcugatenc (a partir del 16 de desembre), l’espai cultural Narcís Castanyer de la Cooperativa Abacus (a partir del 9 de gener) i la Biblioteca Gabriel Ferrater (a partir del 10 de gener).

El dijous 15 de desembre a les 19h tindrà lloc a la Casa de Cultura la inauguració oficial de la Biennal.

Data: Del 15 de desembre de 2022 al 28 de gener de 2023
Lloc: Casa de Cultura, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès (mapa) i altres espais
Preu: Entrada gratuïta

2 comentaris a “5a Biennal de Fotografia de Sant Cugat del Vallès

Els comentaris estan tancats.