Exposició «La ciutat davant la càmera»

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona acull del 17 de juny al 23 d’octubre l’exposició «La ciutat davant la càmera. Imaginaris urbans al s.XIX».

Els processos de modernització propis de la industrialització i la revolució burgesa al s. XIX van sotmetre la ciutat de Barcelona a una transformació intensa que va modificar el seu imaginari cívic i la seva forma urbana. La fotografia va tenir un rol cabdal en la realització d’aquesta metamorfosi i la mirada fotogràfica sobre la ciutat va ser un motor de modelatge i implementació, ja que va fer visible els discursos i idees sobre Barcelona que s’acabarien imposant gràcies a la circulació i distribució de les seves imatges.

Data: Del 17 de juny al 23 d’octubre de 2022
Lloc: Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Plaça Pons i Clerch 2 – 2ª planta, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *