Presentació del llibre «TOT»

El proper dissabte 30 d’abril a les 12.30h tindrà lloc a l’espai Negra Mosca la presentació del llibre «TOT» de Ricardo Cases, un esdeveniment que organitza El Observatorio.

«TOT» és un projecte realitzat entre gener i juny de 2019 al llarg de la línia de 15 km que separa la seva casa del col·legi de la filla de l’autor. Respon a una doble preocupació: d’una banda, les limitacions en la vida d’un fotògraf —familiars, professionals—; per un altre, les limitacions del propi llenguatge fotogràfic.

Aquest nou llibre es planteja com un trencaclosques armat a partir d’una porció de vida, la d’un pare i, alhora, la d’un fotògraf. El tret de sortida de cada jornada fotogràfica són els retrats de la seva filla a l’interior del cotxe durant el trajecte i a la porta del col·legi. La resta és una aventura en la qual es revelen tant el paisatge que recorren junts com les seves frustracions i il·lusions a l’hora d’abordar-lo fotogràficament.

Data: Dissabte 30 d’abril de 2022
Horari: A les 12.30h
Lloc: Negra Mosca, C/ Encarnació 36, 08012 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta