Presentació del llibre «Dèria arbòria»

El proper divendres 8 d’abril a les 18h tindrà lloc a La Lola – Coworking Espai de creació la presentació del llibre «Dèria arbòria» de Xavier Erruz.

El poema «Arbol adentro» d’Octavio Paz és l’ànima conductora d’aquest treball. Les imatges s’adhereixen amb naturalitat a cada vers en diàleg constant entre natura i humanitat. Cada arbre, arbres de la vida, és la interfície perfecta per poder interconnectar-nos amb el cel i la terra. Els nostres sentits centrats en la percepció contemplativa ens proporcionen moments d’introspecció extraordinaris. Gaudiu i descobriu l’arbre que porteu dins.

Data: Divendres 8 d’abril de 2022
Horari: A les 18h
Lloc: La Lola – Coworking Espai de creació, C/ Sant Salvador 109, 08024 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta