Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Our Garden» de Román Yñán – Barcelona Photobloggers

«Our Garden» de Román Yñán

En el marc del cicle «Temporals», el Centre Cívic Can Basté inaugura el 3 de febrer a les 19h l’exposició «Our Garden» de Román Yñán.

Per a Román Yñán, la fotografia és un procés obert que dialoga amb la realitat a través del que és quotidià. Després de dotze anys visitant tota mena de jardins i fotografiant-hi el creixement dels seus fills, «Our Garden» desplega una gran metàfora. El cicle de la vida, el fet de sembrar, regar, esperar… són processos que es donen en la formació tant d’una família com d’un jardí.

El jardí i el que és familiar creen una realitat unida per la mirada de l’artista i que origina reflexions sobre la nostra espècie i la nostra relació amb la natura. Plantar una llavor, fer brotar els barris, que cada centre cívic sigui un jardí en potència, són respostes crítiques i positives des de l’art a la crisi mediambiental en què vivim.

Data: Del 3 de febrer al 19 de març de 2022
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta