Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Instants viscuts» de Lluís Ripoll – Barcelona Photobloggers

«Instants viscuts» de Lluís Ripoll

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper dimecres 22 de setembre les 18h l’exposició «Instants viscuts» de Lluís Ripoll.

L’exposició es compon de 38 còpies fetes per l’autor de manera analògica en gelatina de plata i representa mitjançant tres blocs les etapes de la vida: Infància, Joventut i Maduresa.

La mostra té la intencionalitat de reflectir tres conceptes que es consideren essencials en la fotografia: el saber observar, el fet de donar un contingut a la imatge relatant una petita història, i el de capturar l’instant, el que coneixem com el moment decisiu.

Cap altre art té aquesta facultat de congelar en una imatge viva tot un moment, uns sentiments i una petita història. Això és el que més interessa a l’autor a través d’una fotografia, transmetre emocions.

Data: Del 23 de setembre al 12 de novembre de 2021
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta