Exposició «11 Fotoconnectades»

El Centre Cívic Cotxeres de Sants acull del 4 al 22 de maig l’exposició col·lectiva «11 Fotoconnectades».

La mostra és una iniciativa de l’associació Fotoconnexió que vol donar visibilitat als treballs de les fotògrafes membres de l’associació i, per aquest motiu, s’ha fet una proposta a totes les sòcies perquè participin en aquesta exposició col·lectiva.

Hi participen onze fotògrafes: Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso Matthews, Conxi Duro, Christina Guldager, Elisabet Insenser Brufau, Rosa María López Martínez, Núria Martínez Seguer, Noelia Pérez Sández i Francesca Portolés Brasó- que presenten les seves creacions visuals a través de diferents gèneres i tècniques fotogràfiques.

Data: Del 4 al 22 de maig de 2021
Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Sants, C/ Sants 79, 08014 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.