«Després del record» de Manel Úbeda

Dins la programació del festival de fotografia Lumínic de Sant Cugat del Vallès, el Museo Nacional de Arte de Cataluña presenta la muestra "Després del record", del fotògraf Manel Úbeda (Mollet del Vallès, 1951).

L’exposició presenta imatges panoràmiques, en blanc i negre, del Parc d’Atraccions de Montjuïc, realitzades després del seu tancament al públic, l’any 1998.

La mostra, que tindrà lloc a l’antiga llibreria del museu, del 18 de març al 2 de maig de 2021, es realitza amb la col·laboració del Photographic Social Vision, entitat dedicada a la fotografia documental.

Data: Del 18 de març al 2 de maig de 2021
Lloc: Antiga llibreria del museu. Museu Nacional d’Art de Catalunya, Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n, 08038 Barcelona  (mapa)
Preu: Accés gratuït