«ÍDOLS SÍMBOLS» de Jaume Buxeda

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper divendres 19 de febrer l’exposició «ÍDOLS SÍMBOLS» de Jaume Buxeda. Per assistir a la inauguració cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a ilmondogaleria@gmail.com indicant el torn desitjat: de 18h a 19h o de !9:30h a 20:30h.

L’adoració a l’ídol és tant antiga com la humanitat. En els albors de les primeres cultures humanes ja es troben referències idòlatres. Això demostra que l’home sempre ha tingut la necessitat de visualitzar d’una manera tangible allò que no està al seu abast, que és superior a ell, que se li escapa als seus coneixements, a les seves habilitats… Les fotografies de la sèrie «ÍDOLS» són un recull d’imatges on es presenten ídols de diferents cultures. Tenen en comú ser una representació admirada o adorada per una comunitat més o menys nombrosa.

El símbol és la representació d’una idea mitjançant una imatge o signe que per acord se l’associa a un significat concret. La seva missió és la de transmetre idees. Normalment els símbols es troben en llocs com esglésies, grans monuments, edificis emblemàtics… però sorprenentment moltes fotografies de la sèrie «SÍMBOLS» han estat realitzades en llocs on aparentment no tenia perquè haver cap mena de simbologia.

Data: Del 20 de febrer al 9 d’abril de 2021
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *